Antena Meniu Search
x

UPDATE! Tragedia din Piatra Neamţ, primele concluzii

A dat viaţă şi, apoi, a luat-o. E prima ipoteză în cazul tinerei din Piatra Neamţ, găsită fără suflare lângă pruncul ei născut, în subsolul unui bloc. Mama şi-ar fi ucis copilul, cred legiştii

Vezi și

A dat viaţă şi, apoi, a luat-o. E prima ipoteză în cazul tinerei din Piatra Neamţ, găsită fără suflare lângă pruncul ei născut, în subsolul unui bloc. Mama şi-ar fi ucis copilul, cred legiştii

Raluca. Fata cu chip de înger sau de demon. Tânără cu un mare secret ascuns în pântece. Nouă luni. Şi-a protejat copilul sau i-a calculat sfârşitul. Două ipoteze care le dau fiori reci până şi legiştilor. Purta mereu haine largi. Se vede şi-n ultima fotografie făcută de 1 mai, la mare, cu prietenele. Zâmbea. În timp ce în trupul ei pruncul creştea.

"Moartea fătului s-a apreciat că a fost violent şi s-a datorat posibilei asfixii mecanice prin sufocare!", spun medicii. Un băieţel care a trăit câteva minute. Ar fi putut trăi şi acum, spun medicii legiştii. Dar era o mână de om care nu s-a putut zbate pentru viaţă, atunci când mama ar fi încercat să-l ucidă. Să-i taie respiraţia. E prima variantă de lucru a anchetatorilor.

Mihai era iubitul ei de câţiva ani, erau fericiţi. Şi-ar fi putut fi părinţi buni, dar fata n-ar fi fost sigură că e copilul lui, spun, şoptit, apropiaţii. Acum câteva luni s-au despărţit o perioadă.

Ea era copilul care a crescut fără tată. S-ar fi temut că iubitul o părăreşte, dacă află că nu e copilul lui. Asta a condus-o şi pe ea la moarte. În întunericul şi-n frigul boxei de la subsolul blocului, şi-a trăit lucid sfârşitul. Tot din cauza naşterii neasistate, legiştii mai iau în calcul şi o altă variantă. Ca bebeluşul să se fi sufocat din cauza lichidului din burta mamei. N-a avut cine să-i cureţe căile respiratorii.

Un mister pe care Raluca îl va lua cu ea în mormânt. Mama şi pruncul vor fi înmormântaţi împreună. Lângă mormântul bunicii tinerei. Fiinţa cea mai dragă ei, cea care a crescut-o şi care a murit cu doar câteva săptămâni în urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Tragedia din Piatra Neamţ, primele concluzii