Antena Meniu Search
x

UPDATE / Un bărbat din Galaţi şi-a împuşcat soţia din gelozie

O femeie de 51 de ani din Galaţi, mamă a trei copii, a crezut că i-a venit sfârşitul în clipa în care soţul ei a scos pistolul şi i-a spus că o omoară. Bărbatul, cu care era în divorţ, a tras de mai multe ori şi a fugit.

Vezi și

 Din fericire, arma era un airsoft şi n-a făcut decât să o rănească. Femeia a ajuns la spital speriată de moarte, iar bărbatul e de negăsit.

De dimineaţă, femeia a ieşit din casă, grăbită să ajungă la tribunal. Spera să încheie socotelile cu soţul ei, odată şi pentru totdeauna. Şi bărbatul voia acelaşi lucru, dar avea în cap o altă soluţie. Una criminală.

Cei doi nu mai locuiau împreună de aproape doi ani. Sătulă de bătăile soţului, femeia a plecat. Stătea acum la un alt bărbat, de care s-a apropiat în ultima vreme.

Soţul părăsit nu s-a împăcat însă cu ideea. O urmărea ca o umbră şi o ameninţa tot timpul. Vecinii n-au auzit ţipete, semn că victima a fost luată prin surprindere.

Individul a fugit înainte să ajungă medicii şi poliţia. Anchetatorii au căutat gloanţele rătăcite, dar n-au găsit nimic. Cel mai probabil, agresorul a folosit o armă tip airsoft.

Atacatorul, încă dispărut, va fi cercetat pentru lovire şi violare de domiciliu. Dar nu va fi reţinut pentru că arma cu ajutorul căreia a încercat să-şi lichideze soţia nu este letală şi poate fi cumpărată de oricine din magazin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » UPDATE / Un bărbat din Galaţi şi-a împuşcat soţia din gelozie