Antena Meniu Search
x

UPDATE! Vama Veche, pregatiri pentru distractie. Vezi AICI cat costa o noapte de cazare

Nopti albe la malul marii. Doar Vama e Veche, ofertele de distractie sunt noi in fiecare an. O stiu si turistii, dar mai ales hotelierii si patronii teraselor de pe litoral. Toate statiunile au oferte de 1 Mai, dar polul distractiei va ramane, ca in fiecare an, Vama Veche.

Vezi și

Doar doua saptamani ne mai despart de vacanta de 1 Mai. Iar in Vama Veche, se fac ultimele pregatiri. Pana si asfatul trebuie curatat. Cum zilele ploioase s-au dus, muncitorii lucreaza cat e ziua de lunga la amenajarea teraselor. Faleza de langa plaja e in plin santier.

Pentru proprietarii de pensiuni au inceput ultimele zile de curatenie. Mai ales ca primii turisti vor veni inca de pe 27 aprilie. Rezervari s-au facut din timp.

Peste 30.000 de turisti sunt asteptati in acest an, pe litoral, in minivacanta de 1 Mai. Pentru o noapte de cazare, in Vama Veche, ei vor plati intre 60 si 150 de lei pentru o camera.

Preturi mici sunt si la 2 Mai, unde tariful unei nopti de cazare nu trece de 120 de lei.

Daca vacanta de 1 Mai ii va gasi pe cei mai multi dintre turisti la plaja, impatimitii sportului alb vor prinde, cu putin noroc, ultimele zile de schi, in statiunile montane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Vama Veche, pregatiri pentru distractie. Vezi AICI cat costa o noapte de cazare