Antena Meniu Search
x

Update! Vicecampion naţional la karate, dispărut de acasă

Un adolescent, campion la karate, le-a dat o lovitură grea părinţilor. A fugit de acasă cu 500 de lire, bani pe care i-a găsit într-un sertar

Vezi și

Un adolescent, campion la karate, le-a dat o lovitură grea părinţilor. A fugit de acasă cu 500 de lire, bani pe care i-a găsit într-un sertar

Ciprian e campionul în familie. El a adus acasă un teanc de diplome şi zeci de medalii. Dar acum luptă mama lui. Cu poza băiatului în mână, a ieşit pe străzi să-şi găsească fiul. Campionul la arte marţiale ar fi vrut să-şi înfrunte viaţa singur. La 14 ani, şi-a planificat plecarea, la fel de calculat cum îşi alegea mişcările în sala de karate. Mai întâi a şters tot ce avea pe calculator.

Apoi, a luat banii strânşi de tatăl lui, peste hotare. 480 de lire sterline. Şi-a pus ghiozdanul în spate şi a plecat spre şcoală. Însă nimeni nu ştie unde s-a oprit.

Peste doar o lună, urma să se lupte din nou pentru medalia de aur. Profesorul care l-a învăţat pe Ciprian ce înseamnă disciplina nu îşi poate explica gestul discipolului său. Din când în când, mamei îi sună telefonul. Tresare. Speră că va primi vestea care s-o liniştească. Dar sunt doar întrebări.

Nu doar părinţii şi apropiaţii îl caută pe campionul dispărut. Au fost alertaţi şi poliţiştii. Ciprian are un metru 72 înălţime, ochi căprui, păr şaten ondulat şi faţa ovală. Când a plecat de acasă, era îmbrăcat în blugi şi purta o geacă neagră. Oricine îl vede este rugat să sune la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Update! Vicecampion naţional la karate, dispărut de acasă