Antena Meniu Search
x

Uriasul pot de la Loto i-a facut pe romani sa viseze

Vile, iahturi, conturi doldora sau, de ce nu, un bilet de avion -doar dus- spre capatul pamantului. Uriasul pot de peste 10 milioane de euro i-a ingramadit astazi pe romani in agentiile Loto si i-a facut sa viseze

Vezi și

"In toata lumea plec, peste tot, stau un an in India, dar dupa ce castig, va chem si vã spun atunci, detaliat". Unii au si marcat ziua in calendar, doar vaneaza cel mai mare report inregistrat vreodata la Loteria romana.

Se spune ca toti castigatorii la Loto si-au distrus viata odata ce s-au vazut cu buzunarele doldora de bani. In realitate, insa, lucrurile nu stau chiar asa. 55% dintre norocosii care au dat lovitura sunt mai fericiti, iar 95% dintre acestia n-au dat bir cu fugitii, ci au ramas alaturi de partenerul de viata. Iata ca totusi banii pot sa aduca fericire!

Chiar si altora. Cei mai multi castigatori au dat din bani fratiilor si copiilor. Dar nici parintii nu au fost uitati de norocosi. 40% dintre castigatori si-au inmultit si actiunile de caritate, 25% si-au cumparat o proprietate in strainatate, iar 1% si-au imbunatatit si infatisarea.

In categoria "asa nu" intra o femeie din Marea Britanie care a risipit cinci milioane de dolari si acum traieste intr-o rulota. Iar un galez a castigat aproape doua milioane de euro la Loto, dar i-a cheltuit pe toti pe o calatorie si o casa. Acum e angajatul unui fast-food.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Uriasul pot de la Loto i-a facut pe romani sa viseze