Antena Meniu Search
x

Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Șoferul e acuzat de tentativă de omor (Video)

Un șofer este cercetat pentru tentativă de omor după o cursă nebună cu poliția pe urme, pe străzile din Bacău, care s-a terminat cu un accident rutier grav, vineri seară.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 10.10.2020, 17:16

Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Șoferul a fost arestat și e acuzat de tentativă de omor (Video)
Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Șoferul a fost arestat și e acuzat de tentativă de omor (Video) - captura Facebook
  • Cursa cu poliția pe urme s-a încheiat cu un accident grav, cu trei răniți.
  • Șoferul de 31 de ani a fost reținut de polițiști, iar procurorul nu a încadrat fapta ca fiind o simplă ”vătămare din culpă”, ci a apreciat că se impune cercetarea pentru ”tentativă de omor”.

Șoferul fugar ”a mimat” că oprește la semnalele agenților de circulație, apoi și-a continuat drumul în viteză, pe străduțele înguste ale unui cartier din Bacău. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, după ce a trecut de mai multe intersecții fără să se asigure, șoferul a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Trei persoane au ajuns la spital după un accidentul provocat de șoferul inconștient. Fugarul de 31 ani, pasagera din dreapta de 44 ani, cât și bărbatul de 47 ani care conducea regulamentar, au fost răniți si au ajuns la spital.

După verificări, polițiștii au stabilit că șoferul avea o concentrație alcoolică de 0.67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul de 31 de ani a fost reținut de polițiști, iar procurorul nu a încadrat fapta ca fiind o simplă ”vătămare din culpă”, ci a apreciat că ”șoferul băut a conștientizat că, urmare a intenției lui de a se sustrage de cei care îl urmăreau, circulând cu viteză mare, putea să omoare pe cineva”.

Astfel, i-a încadrat fapta la ”tentativă de omor”. Individul a fost reținut pentru 24 de ore, au anunțat reprezentanții Sindicatului Europol.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Urmărire ca-n filme pe străzile din Bacău. Șoferul e acuzat de tentativă de omor (Video)