Antena Meniu Search
x

Urmărire CA ÎN FILME! Poliţiştii au tras FOCURI DE ARMĂ ca să prindă un şofer care gonea nebuneşte

Urmărire ca în filme, aseară, în judeţul Constanţa! Trei indivizi s-au întrecut pe zeci de kilometri cu poliţiştii de la rutieră, în speranţa că vor scăpa de ei. Cum nu s-au dat bătuţi, oamenii legii au fost obligaţi să folosească armamentul din dotare.

Vezi și

Urmărire ca în filme, în judeţul Constanţa! Trei indivizi s-au întrecut pe zeci de kilometri cu poliţiştii de la rutieră, în speranţa că vor scăpa de ei. Cum nu s-au dat bătuţi, oamenii legii au fost obligaţi să folosească armamentul din dotare.

Oamenii legii au vrut să îi oprească pentru un control de rutină. Maşina a demarat în trombă, într-o cursă nebună. Degeaba, şoferul nu a schiţat niciun gest să se oprească. Ba chiar a accelerat şi şi-a continuat drumul, cu echipajul de poliţie pe urma lui. După zeci de kilometri, oamenii legii au reuşit să oprească bolidul.

În maşină erau doi tineri şi un minor care au fost încătuşaţi şi duşi la sediul poliţiei, pentru audieri.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul era înmatriculat în Spania şi fusese adus de curând în ţară.

Ar fi fost vândut chiar şoferului urmărit de oamenii legii. Doar că tânărul nu achitase toţi banii şi nici nu avea permis de conducere. Adevăratul proprietar e foc şi pară.

Şoferul care nu a oprit la semnalul poliţiştilor a fost reţinut cu ordonanţă pentru 24 de ore. Astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui autoturism cu numere false. Ceilalţi doi pasageri care l-au însoţit în cursa nebună sunt cercetaţi în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Urmărire CA ÎN FILME! Poliţiştii au tras FOCURI DE ARMĂ ca să prindă un şofer care gonea nebuneşte