Antena Meniu Search
x

Un urs înfometat a vrut să intre în cabana salvamontiştilor de la Peştera, spărgând geamurile. Oamenii au tras o sperietură groaznică

Urşii dau alerta în fiecare zi. Azi-noapte, unul dintre ei a atacat cabana salvamontiştilor în Dâmboviţa.

Vezi și

Urşii dau alerta în fiecare zi. Azi-noapte, unul dintre ei a atacat cabana salvamontiştilor în Dâmboviţa. Iar altul a fost filmat în timp ce venea să ia masa la tomberoanele din Răcădău, Braşov. Ministrul Mediului a fost chemat săptămâna viitoare în Parlament ca să explice ce măsuri a luat pentru ca oamenii să nu fie în pericol.

Animalul coboară în fiecare noapte la tomberoanele din Răcădău. Pare rănit. Şchioapătă. Turiştii îl vânează să-i facă poze. Un bărbat se apropie la câţiva metri de el. 

În Dâmboviţa, noaptea trecută, un exemplar de câteva sute de kilograme a încercat să intre în cabana salvamontiştilor de la Peştera, în căutarea hranei. A spart geamurile, dar salvamontiştii au început să strige şi l-au alungat. La scurt timp, animalul s-a întors.

În România există 12.000 de urşi, potrivit unor date neoficiale, pentru că în realitate, nimeni nu a reuşit să-i numere. Ministrul Graţiela Gavrilescu va trebui să dea explicaţii săptămâna viitoare în Parlament după atacurile repetate ale animalelor sălbatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un urs înfometat a vrut să intre în cabana salvamontiştilor de la Peştera, spărgând geamurile. Oamenii au tras o sperietură groaznică