Antena Meniu Search
x

USL este tot mai aproape de ruptură

USL este tot mai aproape de ruptură. Iar schimburile de replici-din ce în ce mai dure. Victor Ponta spune că partenerul său Crin Antonescu vrea să candideze din opoziţie la prezidenţiale

Vezi și

 Şi susţine că nu înţelege încrâncenarea cu care PNL refuză să fie de acord cu încheierea crizei. În acelaşi timp, liderul PNL spune că PSD vrea să rupă Uniunea Social Liberală.

Deocamdată fiecare parte îşi aruncă vorbe grele de o parte şi de alta. În timp ce social democraţii susţin că liberalii şi-au făcut calcule şi vor candida separat şi la europarlamentare şi la prezidenţiale din cadrul opoziţiei pentru a potenţa şansele lui Crin Antonescu de a câştiga.

Liberalii îi acuză însă pe social democraţi că nu pierd ocazia şi caută prin negocieri cu minorităţile şi UDMR-ul să îşi facă o nouă majoritate în Parlament.

Astfel, nu ne aşteptăm la nimic bun în acest weekend. Practic luni, dacă nu se va face aceea modificare solicitată de liberali printr-o somaţie publică de trecere a vicepremierului de la Finanţe la Ministerul Afacerilor Interne cu siguranţă se va rupe USL-ul.

Deocamdată liberalii sunt băgaţi într-o şedinţă informală de preşedintele partidului pentru a decide care sunt paşii de urmat şi felul în care se va ieşi de la guvernare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » USL este tot mai aproape de ruptură