Antena Meniu Search
x

Vacanţa cu rulota, la mare căutare. Cât costă un concediu pe roți

Vacanţa cu rulota devine un trend şi la noi în ţară. Hotelurile de 4 stele pe roţi sunt din ce în ce mai populare printre amatorii de ieşiri în aer liber, care îşi doresc să îmbine aventura şi confortul.

de Redactia Observator

la 14.07.2019, 11:15

Vezi și

Vacanţa cu rulota devine un trend şi la noi în ţară. Hotelurile de 4 stele pe roţi sunt din ce în ce mai populare printre amatorii de ieşiri în aer liber, care îşi doresc să îmbine aventura şi confortul. Rulotiştii cu experienţă şi-au rezervat deja locurile la mare sau la munte, iar companiile de închirieri abia fac faţă valului mare de cereri din sezonul estival.

Silviu are 41 de ani şi este IT-ist. Prima excursie cu rulota a făcut-o acum doi ani, la insistenţele celor doi băieţi ai săi.

Însă o astfel de excursie nu este pentru toate buzunarele. Spre exemplu, o familie cu doi copii care vrea să facă un traseu de o săptămână pe ruta Bucureşti-Constanta-Buzău-Braşov va cheltui aproximativ 7000 de lei. Presupune trei opriri. Una la mare, la Vadu sau la Corbu, principalele atracţii turistice pentru rulotişti, a doua la Vulcanii Noroioşi din Buzău, şi a treia în zona de munte, în apropiere de Braşov.

5.000 de lei costă închirierea rulotei, plata locurilor de camping - 600 de lei, iar costul combustibilului - 800 de lei.

În România, pentru 90 de lei pe zi, campingul oferă turiştilor acces la apă, curent, dar şi siguranţa că se află într-un spaţiu amenajat, alături de alţi aventurieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vacanţa cu rulota, la mare căutare. Cât costă un concediu pe roți