Antena Meniu Search
x

Văduva blondă de 21 de ani, coşmarul legii

O văduvă blondă este coşmarul legii. Are 21 de ani şi a trăit ultimii ani urmărită de poliţie! După ce şi-a ucis soţul într-un accident de maşină, tânăra a condus fără permis şi şi-a rănit rudele. Iar cum procurorii dezvăluie o altă faţă a ei.

Vezi și

 O văduvă blondă este coşmarul legii. Are 21 de ani şi a trăit ultimii ani urmărită de poliţie! După ce şi-a ucis soţul într-un accident de maşină, tânăra a condus fără permis şi şi-a rănit rudele. Iar cum procurorii dezvăluie o altă faţă a ei. S-ar ocupa cu traficul de ţigări de contrabandă aduse din Ucraina.

Adina Gabriela Prisăcariu. Spaima şoselelor. Şi-a ucis soţul într-un accident. Şi-a rănit sora şi cumnatul şi a alergat cu poliţia pe urme. Acum, a trecut la un alt nivel al pericolului. Procurorii DIICOT spun că este. traficantă! A fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să vândă ţigări de contrabandă! Ar fi avut o adevărată reţea!

Sunt imagini filmate în a treia zi de Crăciun. După ce a ieşit din arestul poliţiei. Rudele nu au depus plângere pentru că au fost rănite în cursa nebună de pe şosea. Adina şi-a omorât soţul, tot când era la volan. A încercat o depăşire pe linie continuă şi a intrat cu maşina într-un TIR.

Ea a supravieţuit. Soţul ei Dragoş, nu a avut nicio şansă. A rămas văduvă după trei luni de mariaj. Poliţiştii i-au luat permisul, dar asta nu a speriat-o. La 21 de ani, are un adevărat palmares infracţional. Abia acum, pentru traficul de ţigări, însă a fost trimisă după gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Văduva blondă de 21 de ani, coşmarul legii