Antena Meniu Search
x

Vaduva lui Sergiu Nicolaescu tine de avere

Sergiu Nicolaescu a lasat filmele lui romanilor. A fost ultima dorinta a marelui regizor, iar testamentul sau spiritual a fost facut public de vaduva lui Sergiu Nicolaescu, Dana. Chiar cu o saptamana inainte ca Dana sa apara la tribunal, acolo unde a fost chemata de sora artistului.

Vezi și

Iolanda contesta testamentul care aduce in contul vaduvei un milion de euro. Iar oamenii din Targu Jiu sunt scandalizati dupa ce Dana a cerut bani ca sa doneze lucruri personale ale artistului pentru cinematograful din oras, care poarta numele regizorului. Vaduva a refuzat sa comenteze.

Dana Nicolaescu a facut public testamentul spiritual al artistului, la dezvelirea placii comemorative in cinstea regizorului.

Vaduva a facut miscarea in plin scandal cu sora lui Sergiu Nicolaescu pentru testamentul. Sora regizorului sustine ca testamentul prin care toata averea ii revine Danei nu a fost autentificat la notar. Asta dupa ce cumnata i-ar fi taiat bugetul si nu i-au mai ajuns banii pentru mancare si medicamente.

I-ar fi cerut casa unde Iolanda locuieste din 1964. Vaduva a ramas cu toata averea: un milion de euro, casa de vacanta din 2 Mai, doua apartamente in Bucuresti, doua terenuri si cu 13 conturi in valoare de 392.000 de euro. Lunar, doar din drepturile de autor, primeste 80.000 de euro. A fost cea de-a treia sotie a lui Nicolaescu si cea care i-a stat alaturi in ultimii 20 de ani.

Dana vrea sa evite lupta in instanta. Si in weekend i-a chemat la discutii pe avocatii tuturor partilor. Pe amicul cascador al sotului nu-l mai vrea in casa din 2 Mai.

Cu oamenii din Targu Jiu, Dana nu are de gand sa imparta nimic. Nici macar sa doneze cateva lucruri personale ale maestrului, pentru muzeul cinematografului Sergiu Nicolaescu, din oras.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Vaduva lui Sergiu Nicolaescu tine de avere