Antena Meniu Search
x

Poliţiştii arădeni și-au atras comentarii acide, după ce au confiscat 113 lei de la un cerșetor

Val de ironie pentru poliţiştii arădeni, după ce aceştia au postat pe pagina de Facebook că au confiscat 113 ron de la un cerşetor.

de Monica Palade

la 06.02.2021, 15:57

Poliţiştii arădeni și-au atras comentarii acide, după ce au confiscat 113 lei de la un cerșetor - Facebook/Direcția Generală Poliția Locală Arad
  • Tânăr analfabet, prins de poliţiştii arădeni la cerşit
  • Bărbatul provine dintr-o familie săracă

Tânărul din Felnac a fost prins în Arad la doar trei ore după ce a sosit cu trenul. Bărbatul provine dintr-o familie cu şase copii, tatăl său nu lucrează, trăind doar din alocaţia copiilor. Mama bărbatului a murit anul trecut. Acesta nu a lucrat nicăieri şi este analfabet.

Deşi voiau să se laude că Poliția Locală Arad lucrează către combaterea fenomenului de cerşetorie în municipiu, oamenii legii au fost aspu criticaţi de internauţi.

Val de critici la adresa poliţiştilor

“Incredibil că asta e legislația și că așa ceva de poate face pe căi legale în 2021. Dar să vă lăudați pe internet cu nimicnicia necesară să aplicați legea pe o persoană atât de vulnerabilă e zguduitor. Sper că v-ați simțit-o mare când v-ați dus acasă.”

“Foarte bine ca ati precizat si care e situatia familiala a acestuia, asa ne dam seama inca odata ca nu faceti nimic pentru a ajuta persoanele traumatizate si defavorizate, ci dimpotriva le agravati si mai rau vietile prin deciziile pe care le luati”.

“Incredibil!!!!!!! Ce captură ati făcut......ce sa spun(…) Bine ca stiti sa amendati o batranica care vinde o legatura de patrunjel sau sa confiscati banii unui cerșetor care a primit din partea oamenilor milosi! Stiati ca este ilegal sa confiscati banii unui cersator?? Apropo...am observat ca ati facut poze la banii dar cum se face ca cersatorul nu avea asupra lui si monede de 50 de bani???”

„Vad ca si voi sunteti tare mandri de isprava voasta. Politia e degeaba! Si apropo, cand voi sau prietenii vostri cu alte uniforme dar la fel de inutili va ganditi sa cereti sporuri in plus la salariu ar fi dragut sa va aduceti aminte de asta. Si sa va mai aduceti aminte ca represiunea nu e munca! ACAB”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii arădeni și-au atras comentarii acide, după ce au confiscat 113 lei de la un cerșetor