Antena Meniu Search
x

Valentin Ceauşescu a declarat război Muzeului Naţional de Artă

Chiar dacă şi-a recuperat aproape în totalitate averea familiei, îi mai lipseşte un tablou. Unul care valorează peste 20 de mii de euro şi este semnat de Gheorghe Petraşcu.

Vezi și

 De cealaltă parte, reprezentanţii Muzeului de Artă se apară şi spun că fiul cel mare al soţilor Ceauşescu ar fi fost de acord ca lucrarea să rămână în muzeu. Opera de artă, inclusă în lista de opt tablouri câştigate în instanţă de către Valentin Ceauşescu, nu a fost încă recuperată.

În schimb, reprezentanţii muzeului spun că fiul cel mare al dictatorilor şi-ar fi dat acordul pentru ca lucrarea să rămână în instituţia lor. Pictorul Gheorghe Petraşcu este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti din România, motiv pentru care valoarea tabloului se ridică la peste 20 de mii de euro.

Pe 12 mai, Valentin Ceauşescu va da ochii din nou în instanţă cu cei de la conducerea muzeului în lupta sa de a readuce acasă ultimul tablou din colecţie. Şi astfel, lista proceselor fiului cuplului prezidenţial ar putea lua sfârşit.

Procesele lui Valentin Ceauşescu şi Mircea Oprean au început de mai bine de 20 de ani în instanţă. Mircea Oprean, ginerele dictatorilor a dat în judecată statul chiar şi pentru a-şi putea recupera hainele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Valentin Ceauşescu a declarat război Muzeului Naţional de Artă