Antena Meniu Search
x

Valentina Pelinel e însărcinată. Fostul fotomodel îi dăruieşte lui Cristi Borcea încă un copil

De după gratii, Cristian Borcea va fi tată pentru a şaptea oară. De băiat. O spune mama viitorului copil, nimeni alta decât noua iubită a lui Borcea, Valentina Pelinel, cea care de altfel l-a vizitat acum câteva zile, în arest. Şi la adresa căreia tânăra soţie Alina Borcea a aruncat astăzi cuvinte grele. Tot după ce l-a văzut pe Cristian Borcea.

Vezi și

 De după gratii, Cristian Borcea va fi tată pentru a şaptea oară. De băiat. O spune mama viitorului copil, nimeni alta decât noua iubită a lui Borcea, Valentina Pelinel, cea care de altfel l-a vizitat acum câteva zile, în arest. Şi la adresa căreia tânăra soţie Alina Borcea a aruncat astăzi cuvinte grele. Tot după ce l-a văzut pe Cristian Borcea. Fostul acţionar de la Dinamo e închis la Bucureşti, pentru că ar fi mituit un judecător cu zece mii de euro ca să evite condamnarea în dosarul Transferurilor.

Este luni dimineaţă. Iar tânără doamnă Borcea iese pe poarta Arestului Central. E furioasă. Aruncă vorbe grele la adresa Valentinei Pelinel, femeia care l-a vizitat pe soţul ei la închisoare constant. Ultima dată, înainte de Revelion. Valentina a venit cu aceeaşi maşină în care urcă acum Alina.

Borcea are trei cu prima soţie, Mihaela. Un băiat şi o pereche de gemeni. Doi i-au fost dăruiţi de a doua doamnă Borcea, Alina - un băiat şi o fetiţă. Mai are şi o fată dintr-o relaţie cu o avocată. Copilul cu Valentina Pelinel ar fi al patrulea băiat al afaceristului.

Poveste lungă ar fi şi relaţia dintre fostul model şi milionarul arestat în urmă cu doi ani în Dosarul Transferurilor. În 2011, când Borcea făcea ultimele aranjamente pentru nunta cu Alina, s-ar fi întâlnit pe ascuns cu Valentina. Care a venit apoi la petrecere la braţul soţului ei de atunci, Cristi Boureanu. Anul trecut, politicianul şi manechinul au divorţat. El are acum o iubită de 20 de ani, ea va avea un băieţel. Şi face vizite la arestul central acolo unde este închis Cristi Borcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Valentina Pelinel e însărcinată. Fostul fotomodel îi dăruieşte lui Cristi Borcea încă un copil