Antena Meniu Search
x

Vali Vijelie a avut o întâlnire de gradul trei, în Mexic. A cunoscut descedenţii uneia dintre cele mai vechi civilizaţii de pe Pământ

Vali stârneşte vijelie printre mayaşi. Manelistul a profitat de o excursie în Mexic ca să îşi facă promovare printre băştinaşi. Ca vijelia a intrat în mijlocul lor, a fluturat bâta, a împărţit ordine şi le-a cerut să-i pronunţe numele. Apoi le-a vorbit şi el în spaniolă şi prin semne.

Vezi și

 Vali stârneşte vijelie printre mayaşi. Manelistul a profitat de o excursie în Mexic ca să îşi facă promovare printre băştinaşi. Ca vijelia a intrat în mijlocul lor, a fluturat bâta, a împărţit ordine şi le-a cerut să-i pronunţe numele. Apoi le-a vorbit şi el. în spaniolă şi prin semne. Postat pe internet, filmul a făcut furori printre fanii artistului.

Deşi nu-i este foarte clar unde s-a întâlnit cu mayaşii, Vali Vijelie le-a cerut o dedicaţie specială.

Vijelie nu este singurul manelist care are ce povesti din vacanţele peste ocean. Jean de la Craiova a avut şi el o dedicaţie specială pentru Bruce Lee.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vali Vijelie a avut o întâlnire de gradul trei, în Mexic. A cunoscut descedenţii uneia dintre cele mai vechi civilizaţii de pe Pământ