Antena Meniu Search
x

Vama Veche lovită de pandemie. Imagini exclusive din stațiunea în care veneau 10.000 de oameni de 1 Mai (video)

Vama Veche e lovită din plin de pandemie. Imagini din stațiunea în care veneau 10.000 de oameni de 1 Mai au fost filmate vineri de dimineață.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 01.05.2020, 09:50

Vama Veche, 1 Mai 2020 Vezi și
  • Sunt interzise ieșirile din casă în scopuri turistice.
  • România e sub stare de urgență până pe 15 mai.

Vama Veche e principala atracție pe Litoral de 1 Mai, de obicei aici venind, încă din seara de 30 aprilie, mii de tineri gata să se distreze la prima iașirea la mare din an.

Starea de urgență face însă ca în acest an stațiunea din sud să fie goală. Obișnuiți cu plaja plină, aleile și străzile aglomerate, cu gălăgia petrecăreților, sunt surprinși acum de liniștea din Vamă.

O echipă Observator a filmat vineri de dimineață pe plajă, în jurul teraselor care sunt închise și imaginile sunt dezolante, pe de o parte, dar dovedeasc, pe de altă parte, că românii au înțeles restricțiile din timpul stării de urgență, iar autoritățile care verifică drumurile spre mare își fac de asemenea treaba.

Nu e nimeni pe strada principală, pe care, în anii trecuți, era aglomerație de nedescris. Magazinele sunt închise, pensiunile la fel, terasele au obloanele trase.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Vama Veche lovită de pandemie. Imagini exclusive din stațiunea în care veneau 10.000 de oameni de 1 Mai (video)