Antena Meniu Search
x

Vânător din Bistrița-Năsăud, mușcat de cap de un urs. Bărbatul crezuse că animalul e mort

Vânătoare de urşi încheiată tragic. Un bărbat din Bistriţa Năsăud a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de un urs pe care îl împuşcase. Chiar şi rănit, animalul a luat-o la goană. Vânătorii s-au dus să-l caute şi, la un moment dat, l-au găsit prăbuşit şi au crezut că este mort.

Vezi și

Vânătoare de urşi încheiată tragic. Un bărbat din Bistriţa-Năsăud a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de un urs pe care îl împuşcase. Chiar şi rănit, animalul a luat-o la goană. Vânătorii s-au dus să-l caute şi, la un moment dat, l-au găsit prăbuşit şi au crezut că este mort.

Ursul nu murise însă şi l-a muşcat pe unul dintre ei, rănindu-l la cap. Ceilalţi doi bărbaţi l-au împuşcat, mortal de această dată. Au sunat apoi după ajutor la 112 şi, în acest timp, au urcat victima în maşină.

Pe drum, s-au întâlnit cu echipajul de la SMURD, care l-a preluat pe rănit. Deşi bărbaţii aveau autorizaţie de vânătoare pentru urşi, aceasta expirase cu două zile în urmă, iar poliţiştii le-au deschis dosar penal pentru braconaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Vânător din Bistrița-Năsăud, mușcat de cap de un urs. Bărbatul crezuse că animalul e mort