Antena Meniu Search
x

Vântul puternic a făcut PRĂPĂD în Capitală! Peste 120 de copaci au fost doborâţi de rafale şi trei persoane au fost RĂNITE!

Peste 120 de copaci au fost doborâţi de rafalele care au depăşit chiar şi 70 de km la oră. În cădere, s-au prăbuşit peste zeci de maşini.

Vezi și

Peste 120 de copaci au fost doborâţi de rafalele care au depăşit chiar şi 70 de km la oră. În cădere, s-au prăbuşit peste zeci de maşini. Vijelia a smuls acoperişurile mai multor case şi blocuri. Trei persoane au fost rănite uşor, iar blianţul pagubelor este înfiorător. Salvatorii au intervenit la foc continuu până spre dimineaţă.

Până spre dimineaţă, vântul a pus stăpânire pe Capitală. A suflat cu putere, iar efectele sunt cât se poate de serioase.

Probleme au fost şi la Spitalul Obregia, după ce un arbore voluminos a fost smuls din pământ şi a căzut peste clădire.

Nu s-au înregistra pagube materiale, însă cei 8 pacienţii au fost mutaţi preventiv în saloane alăturate. 

"Pacientii au fost mutati nu pentru ca erau in pericol, ci ca sa nu se perturbeze linistea lor in conditiile in care se intervine asupra copacului sau remedierii situatiei respective.", spune managerul Spitalului Obregia. 

Şi acoperişul unei clădiri din centrul Bucureştiului a fost luat de vânt. S-a prăbuşit peste 3 maşini parcate în apropiere. Proprietarii şi-au privit neputincioşi autoturismele avariate. 

Din fericire, nu vorbim de victime, nu vorbim de persoane rănite. Salvatorii au muncit la foc continuu întreaga zi, iar bilantul pagubelor provocate de vijelie în Capitală este înfiorător. 

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Iar un bărbat a fost găsit fără suflare în Parcul Copiilor din Sectorul 4. Autorităţile spun că este posibil să fi fost doborât de vânt chiar de pe schela pe care lucra.

Vântul a bătut în zona Capitalei cu peste 70 km/h, iar în termometre nu au fost mai mult de 13 grade. 

Codul gaben de vânt şi ploi a lăsat urme în Bucureşti. 50 copaci luaţi de vânt au distrus 40 de maşini. Un arbore căzut a rănit şi un şofer de taxi. În Bucureşti, dar şi în Ilfov, ploile au inundat străzile şi au făcut traficul imposibil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vântul puternic a făcut PRĂPĂD în Capitală! Peste 120 de copaci au fost doborâţi de rafale şi trei persoane au fost RĂNITE!