Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV!!! Comerciantii de pe DN1 vand nuiele pe post de pomi fructiferi

Cumperi visine si culegi cuisoare! Li se poate intampla celor care cumpara pomi fructiferi de la vanzatorii ambulanti. Oferta este in toi pe Drumul National 1, mai ales ca este momentul potrivit sa-i plantam in gradina.

Vezi și

Vanzatorii ambulanti de pe DN1 incearca sa-si vanda marfa oricui opreste masina langa tarabele lor de pe marginea drumului. Pomii sunt dintre cele mai bune soiuri, isi lauda toti marfa.

Iar pomii sunt la superoferta. Cinci pomi, zece lei. In magazinele specializate, puietii de pomi fructiferi, altoiti, se vand cu preturi incepand de la 15 lei bucata. Am luat visinii si am mers cu ei la specialist sa ne asiguram ca nu plantam visini si culegem macese.

Astfel, din cinci pomi, doar patru erau visini asa cum ne-a promis negustorul. Iar cumparatorii pot fi pacaliti cu usurinta. Putini sunt cei care recunosc puietii de pomi fructiferi la simpla vedere.

Nu doar pomi fructiferi poti cumpara de pe Drumul National 1. Daca ai noroc, poti sa-ti decorezi intrega gradina cu plante ornamentale de lux la preturi de cinci ori mai mici decat in magazinele de specialitate.

Iar cand vine vorba de documente, comerciantul garanteaza cu orice numai sa-si vanda marfa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » EXCLUSIV!!! Comerciantii de pe DN1 vand nuiele pe post de pomi fructiferi