Antena Meniu Search
x

Varicela a închis Maternitatea Polizu

Varicela a închis una dintre cele mai mari maternităţi din ţară, Polizu.

Vezi și

 Varicela a închis una dintre cele mai mari maternităţi din ţară, Polizu. O mamă care a născut aici avea boala şi, de teamă ca virusul să nu se răspândească în spital, conducerea a luat măsuri restrictive.

Nicio naştere nu mai are loc săptămâna aceasta la Maternitatea Polizu. E decizia luată de conducere. O tânără de 17 ani, adusă de la Câmpulung să nască la Polizu, din pricina unor complicaţii, a fost diagnosticată cu varicelă. Când şi-au dat seama că în spital e un virus care se poate răspândi uşor, medicii au decis că e nevoie de dezinsecţie.

Conducerea Maternităţii Polizu a anunţat Ministerul Sănătăţii că a închis spitalul după apariţia acestui caz de varicela. Medicii spun că au făcut şi un plan cu celelalte maternităţi din Capitală pentru ca orice gravidă să beneficieze de asistenţă medicală.

Acum 6 luni, tot din pricina varicelei, maternitatea de la Arad a stat închisă câteva zile. Numai că numărul de naşteri înregistrat în spitalul din Bucureşti e de 10 ori mai mare. Anual, în medie, la Polizu vin pe lume 1.500 de copii.

În plus, aici sunt îngrijite multe dintre cele mai complicate cazuri de prematuri. Chiar şi în perioada de restricţii au ajuns aici pentru îngrijiri speciale 4 copii născuţi cu probleme înainte de termen, care n-aveau cum să primească tratament în altă parte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Varicela a închis Maternitatea Polizu