Antena Meniu Search
x

Vasile Lavric, noul Râmaru al României

Un bărbat din Rădăuţi este bănuit că le-a ucis şi le-a îngropat pe cele trei femei din viaţa lui. În grădina sa, anchetatorii au găsit acum bucăţi de oase, după ani întregi de căutări.

Vezi și

 Bărbatul a fost reţinut şi e deja considerat noul Râmaru al României. Vecinii săi au dezvăluit că a patra femeie pe care a iubit-o a murit în condiţii suspecte.

De 19 ani, această femeie îşi caută fiicele. Pe Iuliana, pe Nicoleta şi pe Ramona. După ani întregi în care ea a răscolit ţara, anchetatorii au răscolit în sfârşit pământul. Şi au găsit, îngropate sub o placă de beton, mai multe oase.

Câteva coaste, un femur şi o mandibulă cu dinţi. Ascunse bine sub atelierul celui care le-ar fi iubit, pe rând, pe toate cele trei surori. Vasile Lavric, 57 de ani. Prima lui victimă ar fi Iuliana. Era o puştoaică atunci când Lavric ar fi atras-o în maşina lui. Nimeni nu a mai văzut-o din acel moment.

O dispariţie peste care s-a aşternut uitarea. Vasile Lavric şi-a văzut de viaţă. Şi de căsnicia cu Nicoleta, sora mai mare a Iulianei. O căsnicie umbrită de bătăi, scandaluri şi ameninţări cu moartea.

Deşi propriul soţ a încercat să o ucidă, Nicoleta l-a iertat. L-a iertat şi când a aflat că ar fi înşelat-o cu Ramona, sora sa de numai 14 ani, pe care a lăsat-o însărcinată. Nicoleta a continuat mariajul cu Lavric. Dar a dispărut şi ea fără urmă, la fix 10 ani de la dispariţia Iulianei. Avea 31 de ani şi un băieţel pe care îl adora.

Nicoleta nu şi-ar fi părăsit fiul. N-ar fi plecat niciodată de acasă. Ultima oară a fost văzută în viaţă tot de Vasile Lavric. Şi totuşi, poliţiştii nu l-au încolţit. Şi o a doua dispariţie suspectă a fost trecută cu vederea.

Rămas singur, Lavric s-a consolat în braţele Ramonei. Un copil care a dat naştere altui copil. La câteva luni de la dispariţia Nicoletei, Ramona s-a evaporat şi ea. Acum 9 ani.

9 ani, în care mama celor trei fete l-a arătat cu degetul pe ginerele său, Vasile Lavric. Un bărbat temut, care îşi mai pierduse alte două soţii în trecut. Prima a murit în accident de maşină. Cea de-a doua, oficial a făcut infarct. Neoficial, ar fi fost ucisă de Lavric.

Patru acuzaţii de crimă planează acum asupra lui Lavric. Din lipsă de probe, a fost încătuşat doar pentru că şi-a atacat soţia cu ciocanul, în urmă cu mulţi ani.

Dar poate fi acuzat de omor, dacă se va afla ale cui sunt rămăşiţele descoperite cu ajutorul unui aparat special. Doar timpul şi testele vor stabili dacă România are în faţă un nou caz Râmaru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vasile Lavric, noul Râmaru al României