Antena Meniu Search
x

Vasile Lavric, supranumit ”Mâncătorul de Femei”, a băgat groaza în vecini

Un nou caz Râmaru a pus pe jar autoritãţile. Povestea lui pare desprinsă din romanele poliţiste. Vasile Lavric, cunoscut sub numele de "mâncătorul de femei" a fost reţinut aseară, la 9 ani după ce trei femei au dispărut în mod misterios.

Vezi și

 Toate trei erau surori iar una dintre ele a fost căsătorită cu suspectul. Ieri, anchetatorii au descoperit în curtea părinţilor lui Lavric din Rădăuţi oseminte ce par a fi umane. Şi l-au săltat.

Durerea nu are limită de timp. Femeia s-a împăcat cu ideea că nu îşi va mai vedea vreodată fetele. Dar ar vrea ca vinovatul să plătească. Bărbatul acum în vârstă de 57 de ani a fost principalul suspect de la bun început. A picat testul cu detectorul de minciuni, dar lipsa probelor i-a încurcat pe anchetatori.

Ieri, criminaliştii au mers la casa suspectului cu un aparat care poate detecta rămăşiţele îngropate. Anchetatorii ştiau exact ce caută. Şi au găsit. Mai multe fragmente de oase, ascunse sub o placă de ciment.

Cele trei femei dispărute erau surori. Dar mai aveau ceva în comun. S-ar fi iubit cu suspectul. Prima, Iuliana, a dispărut în 1995. Avea pe atunci 16 ani. Ultima dată a fost văzută urcându-se în microbuz cu bărbatul. Pe-atunci, individul era căsătorit cu Nicoleta, sora ei.

În aprilie 2005, Nicoleta a dipărut şi ea. Femeia avea 31 de ani şi aveau împreună un băiat. Ramona, sora celor două a dispărut în acelaşi an cu soţia suspectului. Mama fetelor spune că şi ea ar fi avut un copil cu acelaşi individ.

De-atunci, bărbatul s-a ales cu porecla de "Mâncătorul de femei". Bărbatul a mai pierdut două soţii. Una s-a stins într-un accident de maşină iar cealaltă a făcut infarct. În total, bărbatul are 6 copii. Care ar face orice pentru el.

Încă de dimineaţă au aruncat cu pietre în jurnalişti. De altfel, tatăl lor spune că nu este vinovat de acuzaţiile care i se aduc. Până acum, singura faptă pentru care a fost condamnat Vasile Lavric a fost un viol. Se întâmpla în 1976, pe când avea 18 ani. Atunci a făcut 3 ani de închisoare.

Aseară, suspectul a fost dus la Parchetul Capitalei dar în timpul audierilor i s-a făcut rău şi o ambulanţă l-a dus la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vasile Lavric, supranumit ”Mâncătorul de Femei”, a băgat groaza în vecini