Antena Meniu Search
x

Vasile Turcu a murit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Afaceristul a trăit la maximum cei 62 de ani

Vasile Turcu a murit în aceasta noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, la o săptămână după tentativa de sinucidere. Omul de afaceri a fost salvat iniţial în ultima clipă de soţie şi menajeră.

Vezi și

Vasile Turcu a murit în aceasta noapte la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, la o săptămână după tentativa de sinucidere. Omul de afaceri a fost salvat iniţial în ultima clipă de soţie şi menajeră.

Din momentul în care a ajuns la spital, acesta a fost însă conectat în permanenţă la aparate iar medicii i-au dat şanse slabe de supravieţuire.

Vasile Turcu a trăit la maximum cei 62 de ani. Până pe 1 martie.

Săptămâna trecută Vasile Turcu a fost adus de urgenta la Spitalul Floreasca în urma unei tentative de sinucidere. Cele care l-au găsit au fost soţia acestuia si menajera.

Afaceristul a ajuns în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca unde a rămas internat conectat la aparate. Potrivit unor surse, ieri, omul de afaceri a intrat în moarte cerebrală.

Deşi medicii l-au stabilizat în permanenţă, Vasile Turca a fost conectat la aparate. Pentru ca azi de dimineata, în jurul orei 2.00, acesta nu mai avea activitate cerebrală, medicii au fost nevoiţi să îi declare decesul.

Poliţia a deschis un dosar penal după tentativa de suicid. Săptămâna trecută au fost audiaţi sotia, menajera şi şoferul lui Vasile Turcu.

Motivele sinuciderii nu au fost stabilite oficial, deocamdată, dar Turcu a lăsat un bilet de adio prin care şi-a cerut scuze familiei.

Ar fi vorba de probleme cu banii şi pierderea averii. Ceva de neacceptat pentru el.

Mai ales după ce în 2010 era printre cei mai bogaţi români, cu o avere estimată  la 135 de milioane de euro.

Vasile Turcu a pornit de jos, dintr-o familie săracă din satul botoşănean Hudeşti. 

Afaceristul a ajuns cunoscut în 2004, când a devenit acţionar la Dinamo. 

Tot atunci au început să curgă contracte cu statul şi pentru firma sa, Romconstruct: renovarea clădirii Operei Naţionale din Bucureşti, a Muzeului Naţional de Istorie a Românilor şi a Arcului de Triumf. În noiembrie 2008, Turcu a fost audiat de DNA în legatura cu renovarea Operei Naţionale.

Din păcate, averea i-a scăzut în ultimii ani sub 30 de milioane de euro, iar apropiaţii susţin că şi ce îi mai rămăsese era pus gaj la bănci pentru diverse împrumuturi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Vasile Turcu a murit la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Afaceristul a trăit la maximum cei 62 de ani