Antena Meniu Search
x

Vaslui: Locuitorii unei comune au plantat pansele in gropile din asfalt

Locuitorii unei comune vasluiene au protestat in mod inedit fata de gropile din Drumul Judetean 247, care leaga localitatea Zapodeni de Codaesti: au plantat panselute

Acestia spun ca sunt dispusi sa planteze chiar si copaci in craterele din asfalt pentru ca drumul arata ca dupa un bombardament de ani de zile si nimeni nu a facut nimic in acest caz, motivandu-se mereu lipsa de fonduri.

"E bataie de joc ce se intampla aici de ani de zile. Numai in campania electorala se fac peticeli de forma si, in scurt timp, ne trezim cu cratere mai mari. Nu se face treaba de calitate. Nu s-a facut niciodata. Noi avem de suferit. Ne-am distrus masinile, cheltuim o gramada de bani pe la service, unde mecanicii isi freaca mainile de bucurie cand ne vad. Drumul este foarte prost. Cand ploua e jale, e noroi, iar gropile devin capcane pentru cei care nu cunosc zona", a spus Aurel Leustean, unul dintre soferii care a iesit la plantat panselute, citat de publicatia vasluiana Vremea Noua.

Localnicii spera ca in urma acestor actiuni, autoritatilor vor asfalta soseaua: "Ne-am saturat de drumul asta! Nu se mai poate circula pe aici nici cu piciorul. E varza. Am hotarat sa umplem gropile cu flori, daca pentru asfalt nu au bani autoritatile. Ii rugam pe cei de la judet sa vina sa vada pentru ce platim noi atatea taxe. Sunt profesori care fac naveta in sat si care s-au saturat si ei de drumul asta. Poate sensibilizam pe cineva si ne vedem si noi visul cu ochii. Daca nu, data viitoare cand mai veniti pe aici veti gasi copaci in mijlocul drumului: tin si umbra, arata si frumos!", a declarat un alt sofer suparat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vaslui: Locuitorii unei comune au plantat pansele in gropile din asfalt