Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vedetele numără zilele rămase până la vacanţa de Crăciun

Vedetele sunt cu ochii pe calendar! Numără zilele rămase până la vacanţa de Crăciun! Jurnaliştii de la Click au stat de vorbă cu unele dintre ele şi au aflat cum vor sărbători Naşterea Domnului

de Redactia Observator

la 08.12.2014 , 08:16

Vedetele sunt cu ochii pe calendar! Numără zilele rămase până la vacanţa de Crăciun! Jurnaliştii de la Click au stat de vorbă cu unele dintre ele şi au aflat cum vor sărbători Naşterea Domnului

De exemplu, Anamaria Prodan va fi acasă, în România, şi va găti pentru familia sa. Alţii însă, vor avea un Crăciun exotic în doi. tocmai în Egipt. Despre cine este vorba, aflaţi chiar acum.

Crăciunul din acest an va fi unul exotic şi romantic pentru Adrian Sînă şi soţia sa, Anca Serea. Cei doi îşi vor lăsa copiii în grija bunicilor şi vor pleca într-o vacanţă de cinci stele în Egipt.

Vezi și

„Vom fi doar noi doi, câteva zile la Sharm El Sheikh. Abia aştept! Nu am fost niciodată şi sunt foarte entuziasmată! Ne vom plimba, vom face scuba diving, după mult timp vom avea o vacanţă doar noi doi."

Spre deosebire de ei, de Crăciun, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au o tradiţie, pe care o vor respecta şi anul acesta.

„ Vom merge cu toţii la bunica mea, la Roşiorii de Vede. Este primul Crăciun de când o avem pe Carolina şi va fi cu atât mai emoţionant cu cât vom fi patru generaţii la aceeaşi masă."

Cu emoţii aşteaptă crăciunul şi colega noastră, Anca Lungu. Va fi primul pentru fiica ei, Natalia.

„Moşul va veni pentru prima dată pentru Natalia, aşa că şi pregătirile vor fi pe măsură. Toată casa va fi împodobită de sărbătoare, pe masă voi îmbina tradiţia cu stilul sănătos de gătit, iar pentru Natalia voi pregăti, de asemenea, ceva special.."

Şi Anamaria Prodan va pregăti bucatele pentru masa de Crăciun. În România, nu în Dubai. Ajutoarele ei de nădejde vor fi cei trei copii, pentru că Laurenţiu Reghecampf va ajunge acasă în Ajun.

„ Pregătesc sarmale, piftie, tobă, de toate. Anul ăsta petrecem în familie, nu mai vreau nici prieteni, nimic. Numai eu cu copiii şi soţul meu."

La fel ca ea şi chef Nicolai va tăia porcul de Crăciun! În Maramureş, în satul natal.

"Ne strângem împreună cu prietenii, facem repetiţii de colindat, pentru că e treabă serioasă. Nu mai e ca acum 20-30 de ani, când eu primeam cadourile şi surprizele, acum trebuie să le organizez."

Chef Nicolai îşi va răsfăţa invitaţii cu sărmăluţe, piftie, cârnaţi, dar şi peşte şi salate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Vedetele numără zilele rămase până la vacanţa de Crăciun