Antena Meniu Search
x

Vedetele şi-au surprins fanii în prima zi din 2014

Vedetele şi-au surprins fanii în prima zi din 2014, cu poze, urări sau comentarii pe site-urile de socializare. Aşa am aflat că modelul Catrinel Menghia are un nou iubit sau că Mădălina Ghenea a fost coplesita de romantism la început de an

Vezi și

Prima dintre vedete care a făcut urări pe un site de socializare a fost Andreea Marin. Înainte de miezul nopţii, le-a împărtăşit fanilor câteva vorbe, chiar din avion.

"Sunt deja in avion si incep anul 2014 in zbor, asa ca va spun inca de acum: la multi aaaaaaaaaaaaani!!! Sa fiti fericiti, sanatosi, binecuvantati si iubiti!!!", a scris Andreea Marin pe facebook.

Pe Catrinel Menghia, noul an a găsit-o în Italia, alături de noul ei iubit. Modelul a împărtăşit fericirea şi cu fanii ei.

A postat pe Facebook o poză cu ea şi cu iubitul ei, iar sărutul lor a primit mii de like-uri. Catrinel a divorţat de curând de Massimo Brambati.

Vica Blochina nu a stat nici ea departe de fani. Lituanianca s-a distrat de minune, de anul nou, chiar dacă 2013 nu a fost unul chiar perfect. Şi ca să arate că a trecut cu bine peste toate, blonda a postat câteva poze care o surprind în ipostaze provocatoare.

Într-una dintre ele, Vica apare în braţele unui misterios domn.

Frumoasa Mădălina Ghenea a fost ceva mai nostalgică, semn că anul care a trecut a fost pentru ea unul bun. Ea a postat câteva poze din vacanţa primei zi a lui 2013. O excurise pe care nu o va uita niciodată - o plimbare cu elefanţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Vedetele şi-au surprins fanii în prima zi din 2014