Antena Meniu Search
x

VERAU SA AJUT! Abandonata de parinti si diagnosticata cu o forma grava de cancer

Bianca a fost abandonata de parinti. Apoi si-a gasit sprijin si dragoste in asistenta maternala pe care i-o daruise statul. N-a apucat sa-si vindece sufletelul abandonat si a aflat din nou ce inseamna suferinta: a fost diagnosticata cu o forma foarte agresiva de cancer

Vezi și

Bianca a fost parasita de mama ei cand nu implinise inca un an. Apoi, un suflet mare i-a spus pentru prima data" copilul meu".“O iubesc pe Bianca foarte mult! Sunt alaturi de ea! Chiar sufar pentru ea”, a spus Lucica Zaharia, mama maternala a fetitei bolnave.

Astazi, in sanul noii sale familii, Bianca ar fi trebuit sa simta numai bucuria. “Am preluat ambii copii, pe ea si pe fratiorul ei in octombrie 2011, iar in 2012, in martie, noaptea, a facut prima convulsie. Am mers la spitalul de urgenta si de acolo am ajuns la Bucuresti la Bagdasar, unde a fost operata. Acolo s-a descoperit o tumora temporala stanga", a mai explicat femeia.

Dupa biopsie, diagnosticul a fost de cancer cerebral agresiv. Bianca a indurat sute de intepaturi in cautarea unor vene nearse de citostatice si punctii medulare facute fara anestezie! Acum, cancerul a recidivat, iar fetita de trei ani trebuie sa ajunga intr-o clinica din Milano. Tratamentul oncologic va fi schimbat si va face si radioterapie. Are nevoie de cel putin 25.000 de euro. "Imi doresc decat un singur lucru si visez la el: sa se faca mare Bianca si sa radem de ce a fost! Sa spunem: Doamne, ce cosmar am putut sa traim! Atat”, a subliniat Lucica Lazar.

Puteti dona doi euro printr-un sms trimis la 848. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro. Romanii din strainatate pot contribui la salvarea vederii Biancai on-line sau prin paypal. Orice suma conteaza! Pentru mai multe informatii despre caz, intrati pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » VERAU SA AJUT! Abandonata de parinti si diagnosticata cu o forma grava de cancer