Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Veridictul medicilor: cartofii prăjiţi ne fură ani din viaţă!

Cartofii prăjiţi ucid încet, dar sigur. Cel puţin asta demonstrează ultima cercetare făcută de Societatea Americană de Nutriţie. Specialiştii au analizat vreme de opt ani mii de oameni, iar rezultatele sunt înspăimântătoare. 

de Redactia Observator

la 18.06.2017 , 01:17

Cartofii prăjiţi ucid încet, dar sigur. Cel puţin asta demonstrează ultima cercetare făcută de Societatea Americană de Nutriţie. Specialiştii au analizat vreme de opt ani mii de oameni, iar rezultatele sunt înspăimântătoare. 

Iar specialiştii avertizează: consumaţi în cantităţi mari, cartofii prăjiţi ne pun sănătatea în pericol! Ba chiar şi viaţa. Ultimul studiu făcut de reprezentanţii Societăţii Americane de Nutriţie arată că din 4.440 de pacienţi, cu vârste între 45 şi 79 de ani, 236  au murit. Timp de 8 ani, aceştia au consumat cartofi prăjiţi de mai multe ori pe săptămână sau pe lună. 

Şi, spun statisticile, cu cât creşte consumul de astfel de alimente, cu atât creşte şi riscul mortalităţii. Şi nelipsiţi de pe mesele restaurantelor.

Vezi și

Mâncatutul pe fugă, combinaţiile nesănătoase, dar şi stresul au dus la creşterea alarmantă a ratei obezităţii!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Dacă aţi putea alege din nou, aţi opta pentru acelaşi loc de muncă?
Observator » Ştiri sociale » Veridictul medicilor: cartofii prăjiţi ne fură ani din viaţă!