Antena Meniu Search
x

Veste CUMPLITĂ pentru părinţii poliţistului Bogdan Gigină: Gabriel Oprea SCAPĂ de urmărirea penală! (VIDEO)

Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă.

Vezi și

 Senatorii au votat luni împotriva cererii DNA privind urmărirea penală a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă.

S-au înregistrat 45 de voturi "pentru" şi 73 "împotrivă".

Conducerea Senatului a decis să includă pe ordinea de zi a plenului de luni raportul Comisiei juridice cu privire la cererea Justiţiei de efectuare a urmăririi penale faţă de fostul ministru de Interne, senatorul Gabriel Oprea.

Citeşte şi Gabriel Oprea face primele declaraţii, după ce Senatul a votat împotriva începerii urmăririi penale: "Voi duce această cruce toată viața"

Şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut sesizarea Senatului pentru începerea urmăririi penale a lui Gabriel Oprea pentru ucidere din culpă în dosarul privind moartea poliţistului Bogdan Gigină.

Vezi şi Reacţia DURĂ a lui Godină, după ce Gabriel Oprea a scăpat de urmărirea penală: “Îmi pare rău că sunt poliţist. Îmi e silă!”

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit pe 20 octombrie 2015, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală, în timp ce asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Afacerilor Interne de atunci, Gabriel Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Veste CUMPLITĂ pentru părinţii poliţistului Bogdan Gigină: Gabriel Oprea SCAPĂ de urmărirea penală! (VIDEO)