Antena Meniu Search
x

Vestea buna primita de Gigi Becali: Ancheta in cazul celor 1000 de euro, clasata!

Mia de euro pe care a gasit-o Gigi Becali in buzunar l-a tinut in joc de glezne pe latifundiar. Becali a scapat de grija abia dupa ce ancheta interna pornita la Jilava a stabilit ca detinutul nu e vinovat

Vezi și

Doua saptamani a stat Becali cu sufletul la gura. Hartiile de 500 de euro din buzunarul pantalonilor i-au dat batai de cap. Insa ancheta l-a scos curat pe milionar.

La fel de curati au iesit si gardienii, pentru ca nu s-a putut stabili cu exactitate cum au intrat banii in penitenciar. "Nu a fost nimeni sanctionat pentru ca nu s-a putut individualiza vina nici a personalului si nici a detinutilor. Nu s-a putut stabili cu exactitate cum au intrat banii in penitenciar", a declarat purtatorul de cuvant ai penitenciarului Jilava.

Asa mia de euro a fost confiscata. Nu e mare pierdere pentru Becali care, de frica sa nu o pateasca, sufla acum si-n... placinta cu branza.

De la branza si de la meciurile Stelei, Becali nu se poate abtine. Gigi cere mereu voie de la conducerea peniteciarului pentru jocurile care se termina dupa ora de stingere. Iar la victoriile Stelei se bucura toti detinutii. Becali da mese cu branza, rosii si pastrama de oaie.

In ziua de cumparaturi, Becali face cinste cu lapte si cereale la toata inchisoarea. Umbla vorba ca au aparut frigedere pentru toate camerele, de cand Gigi a ajuns la Jilava.

Din celula in celula circula multa legende care-l au pe Becali erou principal. Una dintre ele: Gigi a vrut sa cumpere nu o cafea la Jilava, ci intreg tonomatul. "Cat costa?" ar fi intrebat pe hol. I s-ar fi raspuns ca este un leu cafeaua. "Nu vreau sa stiu cat costa o cafea, ci tot aparatul ca sa-l duc in camera!", ar fi fost fraza cu care Gigi i-a lasat muti pe martori. Maine, Becali afla daca in urmatoarele trei luni isi va bea cafeaua in libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vestea buna primita de Gigi Becali: Ancheta in cazul celor 1000 de euro, clasata!