Antena Meniu Search
x

Vica Blochina a inscris goluri in conturile lui Piti

Vica Blochina a inscris goluri in conturile lui Piti. Dupa mai multe lovituri de pedeapsa pentru selectioner, Vica a castigat meciul. Luna viitoare, antrenorul nationalei trebuie sa-i dea primii bani din pensia alimentara datorata copilului.

Vezi și
De dimineata, la tribunal, Victor Piturca spera ca magistratii sa opreasca executarea sa silita. Doar ca, judecata a avut alt deznodamant - antrenorul Nationalei e obligat sa plateasca. In aprilie, trebuie sa verse primii bani. “Am intentat un proces pe care l-am castigat partial si normal ca sunt fericita”, a spus Vica.

De un an si jumatate, se lupta Vica Blochina cu Victor Piturca in justitie. Ca el sa-l recunoasca pe Edan, baiatul lor. Si sa-i plateasca pensie alimentara. “Pentru el, e cert, mai mult doare buzunarul, dar el nu crede ca in momentul in care il doare pe el buzunarul pe acel copil il doare foarte mult sufletul ca tata nu vine”, a mai spus Vica.

Magistratii au fost clari. O parte din ce castiga Piti, 450.000 de euro pe an doar de la Federatie, merge la copilul cu Vica Blochina. Mai exact, 8.900 de euro in fiecare luna si aproape 100.000 retroactiv.

Vica e convinsa ca selectionerului nu-i pasa de cel mic, desi surse apropiate lui sustin ca Piturca s-ar pregati sa-l recunoasca pe Edan si sa ceara custodie comuna.

Vica Blochina si Victor Piturca au fost 14 ani impreuna. A fost o dragoste ascunsa, urmata de o despartire dureroasa pentru fosta balerina. Si acum, iata, de zeci de confruntari in sala de judecata. “Eu sunt foarte fericita ca fac ce-mi place, ca lucrez la Antena 2 si ca pot ajuta oamenii, care in Romania sunt atatia oameni cu probleme foarte mari. Viata merge inainte, copilul creste, sa fim sanatosi. Sa fie sanatos si sa fie fericit. Multa fericire!”, a explicat fosta balerina.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vica Blochina a inscris goluri in conturile lui Piti