Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vicecampion la lupte, bătut cu pumnii şi picioarele de antrenor

Vicecampion la lupte, bătut cu pumnii şi picioarele la antrenament, înaintea unei finale naţionale. E lecţia pe care i-a predat-o unui elev, profesorul său din Vaslui. Ca să nu uite că la orele lui nimeni nu mişcă în front.

de Redactia Observator

la 01.04.2014 , 19:48

 Corecţia a fost, însă, surprinsă pe camerele de supraveghere. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Ca să nu uite că la orele lui disciplina e obligatorie, atrenorul l-a pus imediat la pământ pe elevul care şi-a permis să zâmbescă. Atât de dură, încât Liviu este făcut knock-out, cu pumnii şi picioarele, în doar o jumătate de minut.

Umilit, sportivul a părăsit imediat sala de antrenament, sub privirile şocate ale colegilor săi. Băiatul de 19 ani este vicecampion naţional la categoria lui, însă, şi-a păstrat tehnicile de atac doar pentru competiţii.

Vezi și

Incidentul nu a rămas între zidurile sălii de antrenament. Băiatul s-a plâns conducerii clubului, apoi a mers la poliţie. Conducerea clubului face propria anchetă, mai ales că scandalul a ajuns până la minister. Antrenorul este cercetat deja într-un dosar penal pentru violenţă.

Sportivul umilit a câştigat o medalie de argint şi trei de bronz la campionatele naţionale de cadeţi. Ultimul antrement îl va face probabil să-şi schimbe antrenorul. Nu şi sportul pe care-l practică de aproape şase ani.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Vicecampion la lupte, bătut cu pumnii şi picioarele de antrenor