Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vicecampion naţional la karate, dispărut de acasă

Cu fiul ei într-o poză, mama unui vicecampion naţional la karate din Târgovişte bate întreg oraşul în speranţa că-l va readuce acasă!

de Redactia Observator

la 23.05.2014 , 17:01

Cu fiul ei într-o poză, mama unui vicecampion naţional la karate din Târgovişte bate întreg oraşul în speranţa că-l va readuce acasă!

Pe Ciprian, mama îl mai vede acum doar în fotografii. Acasă sau afară, pe stâlpii oraşului. În afişele pe care le ţine la piept, băiatul ei creţ, cu ochi căprui, îi surâde. Ea nu-i mai vorbeşte însă decât în râuri amare de lacrimi. Aşa merge şi pe străzi, să întrebe lumea de copilul ei.

Toţi îi spun că nu l-au văzut. Şi se-ndepărtează. Dar ea strânge şi mai tare pozele în mâini şi porneşte pe alte străzi. Stă ore în şir departe de casă şi la fiecare apel de pe telefon tresare. Ar putea fi fiul ei. Ar putea.

Vezi și

Nimeni nu mai are nicio veste de ieri, de când i-a spus mamei "sărut mâna" înainte să plece la şcoală. Mai târziu, aveau să afle că Ciprian nici n-a dat pe acolo. Ar fi o dispariţie plănuită. "Şi-a luat buletinul, aveam şi nişte valută în casă. În jur de 480 de lire. Telefonul, încărcătorul. E un copil, cum să vă spun. Foarte cuminte. Nu mi-a ascuns un cuvânt".

Poliţiştii îl caută şi ei pe băiat şi speră să îl găsească înainte să păţească ceva.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Vicecampion naţional la karate, dispărut de acasă