Antena Meniu Search
x

Politicianul care i-a jignit pe pensionari, ŞOCHEAZĂ din nou: "Nu retractez niciodată, ce declaraţii fac, mi le asum!"

Vicepreşedintele PMP Gorj, Leonida Belgher, refuză să-şi ceară scuze pentru declaraţiile jignitoare făcute la adresa pensionarilor.

Vezi și

Vicepreşedintele PMP Gorj, Leonida Belgher, refuză să-şi ceară scuze pentru declaraţiile jignitoare făcute la adresa pensionarilor. Politicianul a afirmat, la un post de radio local, că pensionarii sunt "pomanagii care n-ar trebui să mai trăiască". Pus să-şi explice afirmaţiile, Leonida Belgher a continuat să vorbească în acelaşi stil şi suţine că afirmaţia sa a fost greşit înţeleasă. Declaraţia halucinantă a politicianului a stârnit reacţii dure în rândul pensionarilor.

"Nu suport şi nu am suportat niciodată în viaţa mea pomanagiii ăştia, aceşti pomanagii care se duc să ia pomană ca să voteze, ăştia nu merită să trăiască." Declaraţia şocantă a politicianului PMP a fost făcută la un post de radio local din Târgu Jiu. După ce a realizat că şi-a ridicat ţara în cap, Leonida Belgher şi-a mai nuanţat afirmaţiile: "Asta aţi dedus dumneavoastră din afirmaţiile mele? Nu, ştiţi că nu retractez niciodată, ce declaraţii fac, mi le asum. Însă m-am referit strict la acei oameni care sunt asistaţi social, că sunt pensionari, că şi-au vândut votul pe orice. Regret faptul că nu am fost înţeles."

Regretă şi îşi caută scuze. În loc să îşi ceară scuze! Iar oamenii pe care vicepreşedintele PMP Gorj i-a jignit îi dau replica.

Afirmaţia halucinantă a lui Leonida Belgher făcea referire la petrecerile de Ziua Vârstnicilor pe care primarii le organizează an de an. Reprezentanţii unei organizaţii neguvernamentale şi-au anunţat intenţia de a depune plângere penală împotriva politicianului, pentru discriminare şi instigare la ură.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Politicianul care i-a jignit pe pensionari, ŞOCHEAZĂ din nou: "Nu retractez niciodată, ce declaraţii fac, mi le asum!"