Antena Meniu Search
x

Victor Babiuc, la un pas de eliberare. Gigi Becali aşteaptă!

Au fost fraţi de cruce doar la condamnare! După şapte luni de închisoare, fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc, are prima şansă la eliberarea condiţionată. Fostul său coleg de celulă, Gigi Becali, încă aşteaptă.

Vezi și

Cel mai frumos cadou de Crăciun ar fi o gură de libertate pentru cinci zile. Se roagă şi acum. Pentru puţină libertate. Mai ales după ce-a aflat că fostul său coleg de celulă, generalul Victor Babiuc, e la un pas de eliberare.

Gigi Becali şi Victor Babiuc. Doi inculpaţi din dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Amândoi, găsiţi vinovaţi. Arestaţi în aceeaşi zi. Fostul ministru al Apărării are însă cererea de eliberare condiţionată acceptată. E drept, în primă instanţă. Însă, omul de afaceri nici măcar n-are voie să facă o astfel de solicitare.

Are de ispăşit trei ani şi jumătate de închisoare şi pentru că nu are încă 60 de ani trebuie să execute cel puţin două treimi din pedeapsă.

În ultimele şapte luni de închisoare, Becali a primit o singură veste bună. De două săptămăni e deţinut într-un regim deschis, fără paza strictă a gardienilor. Chiar şi aşa, a refuzat vizita fetelor sale. Dar şi pe cea a mamei.

Şeful ANP, dar şi comandantul închisorii de la Poarta Albă trebuie să hotărască dacă Becali primeşte cadou de Crăciun cinci zile de libertate. Obişnuit cu refuzul, a apelat şi la planul de rezervă.

A căutat un loc la o mănăstire, în jurul penitenciarului. Dar n-a avut succes! Aşa că vremea când sărbătorile de iarnă erau o bucurie pare din ce în ce mai departe pentru Gigi Becali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Victor Babiuc, la un pas de eliberare. Gigi Becali aşteaptă!