Antena Meniu Search
x

Victor Babiuc va fi eliberat condiţionat

Omul care a intrat în puşcărie odată cu Becali, condamnat fiind în acelaşi dosar-al schimbului de terenuri cu MAPN ul, ar putea fi mai norocos. Fostul ministru al Apărării, Victor Babiuc, află azi dacă va fi eliberat condiţionat

Vezi și

UPDATE  - Victor Babiuc va fi eliberat condiţionat din Penitenciarul Găieşti, după ce Tribunalul Dâmboviţa a respins recursul procurorilor DNA în cazul său. 

O decizie în acest sens s-a luat şi în decembrie anul trecut, dar sentinţa, care nu era definitivă, a fost contestată de procurori. Babiuc a executat an de închisoare, din cei doi la care a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Victor Babiuc a susținut în fața magistraților că merită să mergă acasă pentru că s-a comportat bine în închisoare. El a spus că a participat la toate activitățile cultural – sportive și că i-au fost scăzute nu mai puțin de 60 de zile din pedeapsa de 2 ani de închisoare. Asta pentru că a muncit în cadrul penitenciarului.

Avocatul său a declarat că a împlinit o treime din pedeapsa de 2 ani de închisoare primită în dosarul schimbului de terenuri dintre Becali și MAPN.

Astfel, dacă tribunalul va decide astăzi că poate să meargă acasă, chiar astăzi va părăsi Victor Babiuc penitenciarul Găiești, acolo unde se află în detenție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Victor Babiuc va fi eliberat condiţionat