Antena Meniu Search
x

Victor şi Giovani Becali şi Cristian Borcea s-au predat la poliţia din Constanţa

În urmă cu puţin timp Victor şi Giovani Becali şi Cristian Borcea s-au predat la poliţia din Constanţa. Ar putea ajunge la închisoare la Poarta Albă, acolo unde este încarcerat şi Gigi Becali. Şi-au luat măsuri pentru asta.

Vezi și

UPDATE: Managerul general al FC Steaua Mihai Stoica, condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, a fost ridicat de poliţişti şi va fi dus în arest, în baza mandatului de executare emis de instanţă.

Familia Becali se va reuni! La închisoare. Fraţii Giovani şi Victor se vor alătura vărului lor Gigi în spatele gratiilor. Cei doi au luat împreună 11 ani de închisoare, dar pe care nu-i împart frăţeşte. În acelaşi timp, fraţii Becali au de returnat aproape 5 milioane de euro statului român.

A fost odată o familie. Doi fraţi şi un văr. Doi impresari şi un patron. Se certau, se împăcau, dar împreună conduceau fotbalul românesc.

După 20 de ani de glorie în lumea fotbalului şi nu numai, cei trei capi ai familiei Becali se reunesc după gratii. Şi s-a întâmplat. Fraţii se duc după văr. Impresarii se duc după patron. 

Dintre toţi acuzaţii din dosar, Giovani Becali părea cel mai împăcat cu soarta. În acelaşi timp, el a fost şi cel mai imprevizibil. Poate cel mai imprevizibil om din fotbalul românesc de după revoluţie.

În schimb, Victor a fost fratele mai calculat. Scump la declaraţii şi la reacţii. Au strâns împreună aproape 55 de milioane de euro. Cea mai mare parte din avere au trecut-o pe numele mamei lor, înainte să le fi sechestrată de procurori.

După moartea mamei lor, situaţia averii fraţilor Becali a rămas incertă. Acum au de plătit împreună 5 milioane de euro statului român.

Şi justiţia le-a răsplătit încrederea. Şase ani şi patru luni de închisoare pentru Giovani, patru ani şi 8 luni pentru Victor. Au şanse foarte mari să-şi petreacă perioada de detenţie chiar la Poarta Albă. Acolo îi aşteaptă Gigi, pentru o reuniune la care nimeni nu s-ar fi gândit niciodată. După gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Victor şi Giovani Becali şi Cristian Borcea s-au predat la poliţia din Constanţa