Antena Meniu Search
x

Video șocant! Momentele dramatice din Colectiv, filmate cu un telefon mobil

Noi imagini surprinse în Colectiv, în timpul incendiului care a ucis 60 de tineri. Sunt 40 de secunde dramatice, dar în acelaşi timp proba a ceea ce s-a întâmplat în club

Vezi și

Noi imagini surprinse în Colectiv, în timpul incendiului care a ucis 60 de tineri. Sunt 40 de secunde dramatice, dar în acelaşi timp proba a ceea ce s-a întâmplat în club. Filmate de unul dintre cei dinăuntru, imaginile arată cum s-au aprins în secunde stâlpul şi tavanul.

Apoi cum sute de oameni se îngrozesc ca la un semn şi devin captivi sub tavanul care se scurge în bucăţi de foc şi se prăbuşeşte peste ei. Se văd ieşirea blocată şi o limbă de foc care dezlănţuie infernul.  Este locul în care bucăţi de tavan se transformă, în câteva secunde, în picături incandescente împrăştiate în toate direcţiile. Un bombardament de mii de grade celsius, peste sute de tineri îngroziţi. Operatorii veniţi să imortalizeze concertul rămân în urmă.

Filmarea arată toate momentele povestite de supravieţuitori. Cele 40 de secunde sunt poate cele mai dure mărturii, în ancheta tragediei de la Colectiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Video șocant! Momentele dramatice din Colectiv, filmate cu un telefon mobil