Antena Meniu Search
x

Videoclipul piesei "Ce zi liniştită!" marchează revenirea în muzică a lui Gabriel Cotabiţă

Sunt momente în care viaţa, realitatea unui moment, te învaţă cât eşti de puternic

Vezi și

Sunt momente în care viaţa, realitatea unui moment, te învaţă cât eşti de puternic. Mai puternic decat ai fi crezut tu vreodată, mai puternic de cât cred chiar şi cei care te iubesc enorm, mai puternic decat scrie în cărţi sau decât prevede legea. 

Abia după ce trece acest moment greu, iar tu poţi să mergi mai departe, înţelegi de ce eşti în stare. Matteo şi Gabriel Cotabiţă au lansat de curând videoclipul piesei "Ce zi liniştită!", care practic marchează revenirea în muzică a artistului Gabriel Cotabiţă după tragedia prin care a trecut acum câteva luni. Cei doi se vor reîntâlni şi pe scenă Sălii Palatului la sfârşitul lui octombrie în cadrul Galei Chapeau unde vor apărea foarte mulţi artişti care se bucură acum prin muzică alături de Gabi Cotabiţă de revenirea acestuia pe scenă.

Noul single lansat de Matteo şi Gabriel Cotabiţă, "Ce zi liniştită", o coproducţie Roton Music şi MediaPro Music, a fost compus, mai mult de jumătate, în taxi.

"Ce zi liniştită" se bucură şi de intervenţia unui scurt buletin de ştiri a Andreei Esca în care informaţia de ultima ora este să nu încetăm să iubim viaţă şi clipele senine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Videoclipul piesei "Ce zi liniştită!" marchează revenirea în muzică a lui Gabriel Cotabiţă