Antena Meniu Search
x

Vieţile a opt dintre răniţi, în mâinile medicilor belgieni

Vieţile a opt dintre răniţi sunt în mâinile medicilor de la Spitalul Militar din Bruxelles. Acolo există cea mai mare clinică specializată în arşi, din Belgia. Trei dintre ei sunt în stare critică iar medicii de-acolo fac toate eforturile să-i salveze

Vezi și

 Vieţile a opt dintre răniţi sunt în mâinile medicilor de la Spitalul Militar din Bruxelles. Acolo există cea mai mare clinică specializată în arşi, din Belgia. Trei dintre ei sunt în stare critică iar medicii de-acolo fac toate eforturile să-i salveze. O televiziune a filmat, prin geam, într-unul din saloanele de terapie intensivă. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Cei opt pacienţi care au avut ghinionul să se afle pe 30 octombrie în clubul morţii au ajuns sâmbătă în Belgia cu o aeronavă Spartan. Înainte, o echipă de medici şi asistenţi a fost în România şi a analizat fiecare caz, în parte.

Cei 8 pacienţi sunt trataţi în Spitalul militar din Bruxelles. Acolo sunt cele mai multe paturi pentru arşi.

Fiecare pacient este însoţit de o rudă de sânge. Un preot român a mers la spital să le fie alături familiilor.

Unul dintre răniţi a fost deja operat. I-au fost făcute mai multe grefe de piele. În cazul tuturor răniţilor, spun medicii belgieni, recuperarea ar putea dura între două şi patru luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vieţile a opt dintre răniţi, în mâinile medicilor belgieni