Antena Meniu Search
x

Viitorii jandarmi, demonstratie in forta

Banda galbena pe care scrie mare "nu treceti" a fost depasita, astazi, de reporterii Observator dupa ce un elicopter al Ministerului de Interne s-a prabusit pe Dealul Piscul Gros din Valenii de Munte.

Vezi și

Ora 7:30. Se da alarma intr-o baza a Jandarmeriei din Valenii de Munte. Un elicopter Puma se prabuseste in munti in timp ce efectua o misiune de salvare. Peste 100 de jandarmi trebuie sa gaseasca epava si sa salveze pilotii. Dupa crearea dispozitivelor, urmeaza instructajul. Scurt si precis.

In fata, comandantul de pluton. In spate, patru dispozitive cu misiuni distincte. Mai exact, cele trei plutoane de cautatori s-au unit pentru a acoperi o arie cat mai mare in timpul misiunii. Asa s-a mers aproape cinci kilometri. In cateva minute a fost gasita epava. Si pilotii. Iar zona a fost incercuita.

Pe o arie de cateva sute de metri patrati erau bucati din aeronava. Nimeni nu are voie sa le atinga. Doar sa le marcheze. Criminalistii sunt cei care trebuie sa preia probele. MISIUNE INDEPLINITA.

Exercitiul a fost dus la bun sfarsit de viitorii ofiteri ai Jandarmeriei Romane. Din 102 studenti, promotia de anul acesta are 16 fete. La final, felicitarile. “Eu le acord calificativul de bine si foarte bine”, a declarat colonelul Ion Busuioc.

La sfarsitul lunii iulie, daca vor trece cu bine de licenta, toti cei 102 studenti, vor fi ofiteri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Viitorii jandarmi, demonstratie in forta