Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vila lui Nicolae Ceauşescu a ajuns la vânzare pe internet! Cât cere actualul proprietar pe imobil

Este vorba despre casa de la Bucium, de langă Iaşi, unde fostul dictator se odihnea după vizitele de lucru din nordul Moldovei. Proprietarul cere acum pe imobil aproape 2 milioane de euro

de Redactia Observator

la 17.02.2014 , 20:11

Cel care deţine imobilul speră ca numele lui Ceauşescu să îl ajute să îl vândă cât mai repede.

La fiecare vizită de lucru, Nicolae Ceauşescu avea locul lui preferat de odihnă în judeţ. efect de trecere Casa de la Bucium, judeţul Iaşi, era una dintre ele. Imobilul are două etaje şi o suprafaţă construită de 830 de metri pătraţi.

Locuinţa s-a deteriorat de când a fost retrocedată, faţă de acum trei ani, atunci când se afla în proprietatea statului. Împreună cu anexele, reşedinţa se întinde pe mai mult de un hectar. Preţul cerut de proprietar: 1,9 milioane de euro.

Articolul continuă după reclamă

Cu un preţ similar s-a vândut luna trecută o altă casă a fostului dictator din centrul Aradului. Fosta casă de oaspeţi în care se retrăgea Nicolae Ceauşecu după ce vizita judeţul a fost vândută cu 1,8 milioane de euro.

Fostul dictator avea în fiecare judeţ cel puţin o locuinţă pusă doar la dispoziţia sa. La casele de protocol se adaugă numeroase cabane de vânătoare şi complexuri hoteliere la mare şi la munte. Cele mai valoarase se regăsesc însă în Bucureşti.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Vila lui Nicolae Ceauşescu a ajuns la vânzare pe internet! Cât cere actualul proprietar pe imobil