Antena Meniu Search
x

Vine Joe Biden! Bucureştiul se transformă într-o fortăreaţă!

Cu mai puţin de 24 de ore până la sosirea vicepreşedintelui american, Bucureştiul se transformă

Vezi și

Cu mai puţin de 24 de ore până la sosirea vicepreşedintelui american, Bucureştiul se transformă

De patru zile forţele de ordine din Bucureşti nu mai dorm. Se fac simulări peste simulări şi se verifică fiecare centimetru al traseului pe unde vor trece roţile limuzinelor americane. Şi chiar dacă vremurile când tovarăşul secretar de partid venea în vizită au depus demult, acelaşi avânt muncitoresc e din nou la modă. Drept urmare, drumul lui Joe Biden va fi presărat cu flori.

Acesta se va afla de mâine la a doua vizită în România, dar drumul până la fotoliul de vicepreşedinte nu a fost uşor. A câştigat primul mandat de senator în 1972, după o campanie electorală al cărei coordonator a fost propria soră, cu bani tot din familie. Iar la doar câteva săptămâni de la victorie democratul primea o lovitură grea: "Am ştiut, nu ştiu cum, dar în apel mi s-a spus că soţia mea e moartă, fiica mea e moartă şi nu erau siguri cum vor supravieţui fiii mei".

Baieţii au supravieţuit accidentului de maşină, iar Biden şi-a refăcut viaţa doi ani mai târziu alături de Jill, femeia care îl va însoţi, de altfel, şi în vizita pe meleagurile româneşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Vine Joe Biden! Bucureştiul se transformă într-o fortăreaţă!