Antena Meniu Search
x

Viorel Tudorache, finul lui Gigi Becali, trimis în judecată

Finul lui Becali a ajuns pe mâna judecătorilor. După ce ar fi dat o ţeapă de peste jumătate de milion de euro statului, Viorel Tudorache a fost trimis în judecată. Totul, după vânzarea fostului cinematograf Aurora

Vezi și

Finul lui Becali a ajuns pe mâna judecătorilor. După ce ar fi dat o ţeapă de peste jumătate de milion de euro statului, Viorel Tudorache a fost trimis în judecată. Totul, după vânzarea fostului cinematograf Aurora. 

Viorel Tudorache, finul lui Gigi Becali. Nu la fel de bogat ca naşul, dar cu un viitor promiţător la un moment dat. Până au început acuzaţiile - cea mai gravă: ar fi fraudat statul cu jumătate de milion de euro. La aşa veste, afaceristul din Pipera l-a renegat.

În 2011 ar fi avut bani. Anchetatorii susţin că Viorel Tudorache pus mâna pe fostul cinematograf "Aurora" şi l-a vândut cu 1 milion 800 de mii de euro unor arabi. Numai că a uitat să plătească şi taxele.

Procurorii spun însă că el avea această sarcină. Acum, nepotul lui Becali vrea să scape basma curată. Ar fi băgat în buzunar taxele pe care trebuia să le încaseze statul, iar procurorii l-au şi reţinut pentru asta.

Fiscală sau penală, tot va ajunge la judecată. După ce a fost arestat preventiv, procurorii nu l-au iertat. L-au trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Viorel Tudorache, finul lui Gigi Becali, trimis în judecată