Antena Meniu Search
x

Marti, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Sudul tarii se afla sub COD PORTOCALIU de ninsoare si viscol

In loc de ghiocei si zambile, martie ne ofera o iarna in toata regula. Va fi prapad maine in Bucuresti si alte 9 judete. Autoritatile sunt in alerta si au convocat comandamentul de urgenta. Pana la aceasta ora stim ca maine, toate scolile din Capitala vor fi inchise.

Vezi și

Vremea ne pregateste probleme in adevaratul sens al cuvantului. Va ninge abundent inca din aceasta seara, iar vantul va bate cu putere. Autoritatile se asteapta la un strat gros de zapada si la drumuri blocate.

Liviu Dragnea a convocat comandamentul de iarna si a sfatuit pe toata lumea sa nu ia in gluma zilele urmatoare.

In aceasta noapte va incepe urgia. Sudul tarii va fi sub cod portocaliu de ninsoare si viscol. Este posibil ca avertizarea sa se prelungeasca pana maine seara, in unele zone.

Pentru a tine piept situatiei, drumarii vor trebui sa fie pregatiti din belsug cu materiale antiderapante. Mai ales in Capitala si in celelalte orase, unde exista pericolul ca traficul sa fie paralizat inca de la primii fulgi.

Afla AICI mai multe despre CODUL PORTOCALIU de ninsori din Capitala!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Marti, toate scolile din Capitala vor fi inchise. Sudul tarii se afla sub COD PORTOCALIU de ninsoare si viscol