Antena Meniu Search
x

O fetita de 11 ani din Constanta, printre cele mai bune balerine din lume

Prin munca si pasiune, o copila de numai 11 ani din Constanta a ajuns printre primele balerine ale lumii. Se numeste Runia si, la varsta ei, poate da lectii de eleganta oricui.

Vezi și

La varsta la care alti copii se viseaza printi si printese, Runia traieste propria ei poveste. La doar 11 ani, mica balerina din Constanta a ajuns pe marile scene ale lumii.

La concursurile din tara si din strainatate, Runia a castigat tot ce s-a putut castiga. In locul unde ar trebui sa stea papusile, stau diplomele si trofeele.

Cand avea trei ani, facea gimnastica ritmica, iar la cinci le-a spus parintilor cu hotarare ca vrea la balet. Acum, fetita petrece patru ore pe zi in sala de balet, sase zile din sapte. Pentru ca nu mai avea timp de nimic altceva, a renuntat chiar si la pian.

La ultimul concurs, de la Sibiu, Runia si-a castigat dreptul de a participa la cel mai important concurs din America. Cele mai bune balerine din lume vor fi acolo. Din pacate, ca sa plece impreuna cu instructorul, are nevoie de 4.000 de dolari. Parintii cauta sponsori care s-o ajute pe Runia sa ajunga acolo unde isi doreste.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O fetita de 11 ani din Constanta, printre cele mai bune balerine din lume