Antena Meniu Search
x

Vocea care iti mareste sanii

Ascultati un CD si sanii va cresc mai ceva ca dupa o operatie sofisticata. Este gaselnita unor terapeuti de ocazie care vor sa dea lovitura

Vezi și

Oameni care isi umplu buzunarele pe spatele naivelor. Garanteaza trei numere in plus la bust, in numai trei luni, prin hipnoza. Este o mare pacaleala spun adevaratii specialisti, iar rezultatul este doar o gaura in buzunar. "Da, depinde tare mult, toate astea care tin de modificarea organismului nu se intampla peste noapte". Omul stie bine ce vorbeste. Efectele nu se vad peste noapte si s-ar putea sa nu se vada niciodata. Vinde o marfa care promite multe, insa nici el nu prea pare sa creada intru-totul in ea.

Ne asigura ca tot ce vom auzi pe acel disc ne va transforma. Nu stim, insa, in ce fel nu stim. Cu sanii ne-am convins, ne trebuie rabdare. Singura transformare reala ar fi totusi cea din buzunar, cand devenim cu aproape 150 de lei mai saraci. "E singurul produs facut in Romania, toate de acolo sunt, sunt facute de terapeuti romani. Sunt sedinte de hipnoza, de hipnoterapie, de relaxare, sunt sugestii". Dar sanii nu cresc cu sugestii. De asta sunt siguri adevaratii specialisti.

Curiozitatea i-a impins chiar si pe medici la astfel metode dar rezultatele s-au lasat asteptate si la ei. "Am incercat si noi acum cativa ani de zile. Nu am avut rezultate. Nu au crescut sanii cu medicina alternativa. Am incercat, nu au crescut", au povestit niste cliente.

"A sustine efectul garantat, este un pic prea mult. A considera intr-o forma sau alta ca exista o crestere semnificativa in registrul dorintei persoane catre care te adresezi este un pic riscant pentru ca poate foarte usor sa induca nemultumiri", a declarat Jeni Chiriac, psihoterapeut. Nici domnisoarele nu par sa creada in sanii mari de pe CD.

Anuntat ca a fost filmat cu o camera ascunsa terapeutul incearca sa ne convinga de efectele benefice ale discului. Totusi multe domnite care doresc un bust generos au apelat la metoda. Drept dovada este dificultatea cu care am reusit si noi sa cumparam un astfel de disc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Vocea care iti mareste sanii