Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! Ana Maria se luptă cu o malformaţie gravă, atrezie de esofag

Are doar doua luni si a invatat ce înseamnă durerea şi suferinţa inca din prima zi de viata. Ana Maria se luptă încă de la naştere cu o malformaţie gravă, atrezie de esofag.

Vezi și

Medicii romani au făcut tot posibilul pentru micul îngeraş dar ca sa aiba o viata normala fetiţa trebuie să ajungă urgent in Germania pentru a fi supusă unei operaţii de reconstrucţie a esofagului.

Are nevoie 15 mii de euro pentru investigaţii şi tratamentul post operator. O putem ajuta cu un SMS de 2 euro la nr. 8848.

Ana Maria s-a născut prematur, la 32 de săptămân. Fericirea părinţilor a fost spulberata in primele clipe de viata ale fetitei de vestea ca micuta are probleme grave de sanatate.

Am aflat de ea în momentul în care s-a născut, atrezie de esofag, are esofagul rupt, are şi fistulă în plămâni, se alimenta cu lichid, înghiţea lichidul şi dădea în plâmâni iar din plâmâni în stomac, spune Dorina Cotoi, mama copilei.

Ana Maria a fost dusa de urgenta la spitalul Grigore Alexandrescu unde medicii au operat-o la plamani si apoi la stomac pentru ca micuta sa poata fi alimentata.

S-a intervenit chirurgical şi s-a oprit fistula din plâmâni şi s-a introdus un tub în stomac prin care este alimentată cu lapte. A avut două luni de spitalizare în care a făcut mai multe complicaţii, retinopatia prematurităţii si pneumonie, povesteste biata femeie.

Desi Ana Maria a fost externata pentru o perioada, au urmat tratamente si injectii dureroase dar si spaima mamei de a invata sa o ingrijeasca.

O alimentăm cu seringa cu lapte şi i-am crescut progresiv cantitatea de lapte. Având esofagul rupt, altă metodă nu am avut şi are şi la gât o găurică prin care se scoate saliva, ea nu poate să înghită, ea nu înghite nimic, explica Dorina Cotoi chinul parca ireal al fiicei sale.

Parintii micutei traiesc zi de zi o drama cumplita si stau cu teama ca in orice clipa Anei Maria i se poate intampla ceva. Nu au decat o singura dorinta.Să plecăm cu ea în Germania să o operăm pentru reconstrucţia esofagului. Ii reîntregesc esofagul prin ridicarea stomacului….deci ei trag de capetele esofagului şi îl sudează, spune mama.

Ca sa o poata trata si investiga pe Ana Maria dupa interventia din Germania, parintii ei au nevoie de 15 000 de euro.

Putem fi si noi alaturi de Ana Maria donind pentru ea doi euro la numarul de SMS: 8848 sau sunand la numerele afisate pe ecran, din reteaua Romtelecom.

Puteti dona trei, cinci sau zece euro. Donatii se fac si in conturile Fundatiei Mereu Aproape, deschise la BRD, in lei si in euro.

Romanii din strainatate pot contribui la salvarea Anei Maria online sau prin paypal.

Orice suma conteaza! Mai multe informatii despre caz gasiti pe site-ul Fundatiei Mereu Aproape.

Donatii:

sms 8848: 2 euro, valabil in retelele Vodafone, Cosmote si Orange.

Romtelecom:

0 900 900 303: 3 euro/apel

0 900 900 305: 5 euro/apel

0 900 900 301: 10 euro/apel

Suma alocata cauzei este de 2 Euro.Nu se percepe TVA pentru donatiile de pe abonament.

In retelele Cosmote si Orange, pentru cartelele preplatite, TVA-ul a fost retinut la achizitionarea creditului.

Pentru donatiile de pe cartele preplatite, in reteaua Vodafone utilizatorii nu platesc TVA.

Nu se percepe TVA.

Prin PayPal.

Conturi Fundatia Mereu Aproape

CIF 18212553:

în lei: RO 05 BRDE 450 SV 0729 533 4500,

în Euro: RO 31 BRDE 450 SV 2376 153 4500

deschise la BRD GSG SMCC, cod SWIFT BRDEROBU

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! Ana Maria se luptă cu o malformaţie gravă, atrezie de esofag