Antena Meniu Search
x

Vreau să ajut! La nici trei ani, Andrei suferă de parapareza spastică

La doi ani şi zece luni, un băieţel din Bucureşti se maturizează rapid din cauza bolii. Născut prematur alături de două surioare, din care una s-a şi stins, Andrei ar vrea să meargă şi să alerge. Nu poate, căci parapareza spastică de care suferă îl face dependent de părinţi şi de cărucior.

Vezi și

La doi ani şi zece luni, un băieţel din Bucureşti se maturizează rapid din cauza bolii. Născut prematur alături de două surioare, din care una s-a şi stins, Andrei ar vrea să meargă şi să alerge. Nu poate, căci parapareza spastică de care suferă îl face dependent de părinţi şi de cărucior. Puştiul are o uriaşă şansă să se ridice şi să păşească singur. Numai că şansa aceasta înseamnă o operaţie scumpă, peste puterile părinţilor. Printr-o donaţie de 2 euro la numarul de SMS 8848 alimentaţi fondul de solidaritate al campaniei "Vreau să Ajut", din care va fi ajutat Andrei, dar şi alţi copii.

Băiețelul s-a născut repede, la 26 de săptămâni, mic cât un pisoi. La fel și surioarele lui. Captivi in incubatoare, legati la aparate și vegheați de medici și asistente, bebelușii au dus o bătălie pe viață și pe moarte. I-au supraviețut doar Andrei și Iselyn.

Băiatul a fost diagnosticat cu parapareză spastică la vârsta de zece luni.

De doi ani, Andrei face recuperare la un specialist și acasă dar eforturile nu rezolvă, de fapt, problema medicală. Doar o alină. Rezolvarea înseamnă o operație costisitoare și abia apoi recuperările îndelungate, scumpe și ele

Puteti contribui la fondul de solidaritate al Campaniei "Vreau sa ajut" donand doi euro prin SMS la numarul 8848, numar pus la dispozitie de Orange, Telekom Romania Mobile si Vodafone pentru Campania "Vreau sa ajut".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Vreau să ajut! La nici trei ani, Andrei suferă de parapareza spastică